We hebben geld nodig!

We hebben er al ontzettend veel zin in maar voor we op 15 september de deuren van het weiste festival ter wereld mogen openzwieren moet er nog heel veel gebeuren. Niet in het minst op budgettair vlak gaan er nog de nodige hand- en spandiensten moeten verricht worden want mensenlief, wat is alles duur geworden.

Om alle kosten die op ons afkomen te dekken hebben we een crowdfunding campagne opgezet. Iedereen die dat wil kan ons een financieel steuntje in de rug geven. Ben of heb je een bedrijf en wil je sponsor worden van het weiste festival van de hele wereld? Niet twijfelen!

Word onze maat!

Hoe? Koop een Pieuws (€3) op één van onze activiteiten. Santé!

Word onze goede maat!

Hoe? Bestel een sixpack Pieuws (€18) op de webshop van Angär.

Word onze beste maat!

Hoe? Bestel een krat (24 blikjes, €65) op de webshop van Angär.

Word onze held!

Hoe? Bestel op de webshop van Angär een Cirque Constance Box (€30) met daarin een sixpack Pieuws, een combiticket voor het festival en wat leuke collectibles.

Word ons absoluut idool!

Hoe? Bestel op de webshop van Angär een Cirque Constance Maxi Box (€55) met daarin een sixpack Pieuws, een combiticket voor het festival, een uniek T-shirt (*) en wat leuke collectibles.

(*) Deze t-shirts worden enkel gemaakt voor mensen die een Cirque Constance Maxi Box bestellen. M.a.w. best wel een collectors item.