Cirque Constance bestaat 20 jaar!
En dat gaan we vieren!

Cirque Constance is back, baby! Het weiste festival van het Meetjesland bestaat 20 jaar, en viert dat met een eenmalige revival. Op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 september moet je op het legendarische weiland in Kaprijke zijn.

We starten op donderdag met de Kwis. Vrijdag en zaterdag zijn gevuld met (Meetjeslandse) muziek én een speciaal voor de gelegenheid gebrouwen bier met de toepasselijke naam Pieuws. Vrijdag begint met een afterwork. Nadien kan je genieten van metal en beats. Op zaterdag leggen we ’s middags een stevige fond met een overheerlijke barbecue. De rest van de dag staat in het teken van lokaal en/of bizar muziektalent met een hoek af.

STADT IS HEADLINER OP ZATERDAG

Muziekclub N9 uit Eeklo is opnieuw trotse partner van Cirque Constance Festival. Op zaterdag staat er een heus N9 podium op het festival. Niemand minder dan Stadt is die avond headliner.

De band rond Fulco Ottervanger, Simon en Frederik Segers en Joris Cool was er op de laatste editie van Cirque Constance Festival in 2014 ook al bij, en keert nu triomfantelijk terug met nieuw album ‘Meerstadt’ onder de arm. Tijdens het maken van dit vierde album gaven de muzikanten improvisatie alle tijd en ruimte. Het resultaat is een plaat vol melodie, groove en karakter. Noem het gerust krautpop.

TICKETS ZIJN VANAF NU TE KOOP

Tickets voor Cirque Constance Festival zijn vanaf nú te koop. Je betaalt in voorverkoop amper 15 euro voor een combiticket. Dagtickets kosten 10 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaal je 20 euro voor een combiticket of 15 euro voor een dagticket.